top of page

Activiteiten

De Pastorije organiseert als cultuurpodium ook zelf culturele activiteiten waarbij bijvoorbeeld moderne en klassieke muziek, zang en poëzie samenkomen. Denk aan een huiskamerconcert of een verhalenvertelster die onder muzikale begeleiding haar verhalen met ons deelt.  

Huiskamerconcert op 7 januari 2024.

Op 7 januari a.s. wordt het nieuwe programma Veraf en Dichtbij door het duo Verschuur en van Oorschot ten gehore gebracht. 

 

 

 

 

 

 

                                                                                  VERAF EN DICHTBIJ 

 

Paul Verschuur en Jos van Oorschot zijn beiden liedschrijvers en muzikanten. Ze maken Nederlandstalig werk dat flirt met americana en kleinkunst.

 

Paul Verschuur was als multi-instrumentalist actief in talloze bands waaronder rockformatie In my tree die, tot voor enkele jaren terug de regio Oss plat speelde. Ook als soloartiest is hij hier geen onbekende meer, speelde op diverse podia en bracht al behoorlijk wat muziek uit.

Jos van Oorschot is zanger-gitarist van de band Stanza, die vanaf 2005 Nederlandstalige programma’s speelt van o.a. Bram Vermeulen en Willem Wilmink. Op dit moment toert Stanza met een nieuw programma Grens door zuidelijk Nederland.  

 

Grens is ook een album dat Jos, samen met Paul opnam in de coronaperiode van 2021. Tijdens de opname-periode van dit album ontstond er een klik tussen beide mannen. En nu zetten ze de stap om hun materiaal live te presenteren in de regio, onder de titel VERAF EN DICHTBIJ.

 

Aanvang van het programma om 15.00 uur 

Graag aanmelden via: vossenjm@gmail.com 

Entree € 5,00 contant

Adres: Kerkpad 3, Maren-Kessel 

 

bottom of page