Activiteiten

De Pastorije organiseert als cultuurpodium ook zelf culturele activiteiten waarbij bijvoorbeeld moderne en klassieke muziek, zang en poëzie samenkomen. Denk aan een huiskamerconcert of een verhalenvertelster die onder muzikale begeleiding haar verhalen met ons deelt. Een overzicht van de activiteiten vindt u hieronder.

“Concert voor harp” Zondagmiddag 31 mei 2020
 

Inge van Grinsven (Nuenen 2000) is een  jonge, zeer talentvolle  harpiste en won reeds verschillende nationale en internationale prijzen. Zij geniet ervan om met haar harp  een mooi muzikaal verhaal te vertellen waar ze laat horen hoe veelzijdig de harp is als solo-instrument.  Het programma begint om 14.00 uur. Het huis is open vanaf 13.30 uur. reserveren via info@depastorije.nl

Open Monumentendagen 12 en 13 september 2020

De Pastorije is al enige jaren deelnemer aan de Landelijk Open Monumenten Dagen. Ook in 2020 zal de Pastorije  toegankelijk  zijn voor publiek op deze dagen. Deze voormalige pastorie en  de monumentale tuin zijn op zaterdagmiddag vanaf 13.00 uur  en zondag de hele dag  (11.00 uur-17.00 uur) open voor publiek. Het is mogelijk een persoonlijke rondleiding te krijgen en op het terras te genieten van de rust onder genot van een kopje koffie of thee.

“Met de dichter aan tafel” Zondagmiddag 27 september 2020

Al  enige jaren organiseert het Poëziecentrum Nederland onder leiding van Wim van Til gesprekken met bekende en minder bekende Nederlandstalige dichters. In het gesprek onderzoeken beiden de kern en waarde van hun poëzie.                         

Stichting De Pastorije

Kerkpad 3

5398 CC Maren-Kessel

  • Facebook - Grey Circle